top of page

Vacature: Trage Wegen VZW zoekt zakelijk coördinator

Ben je een strategische denker met oog voor cijfers én mensen? Ben je een actieveling met zakelijk doorzicht? Wil je samen met een enthousiaste ploeg het ‘recht van doorgang’ voor wandelaars en fietsers bewaken? Dan zit je op het goede spoor bij Trage Wegen vzw.


Op de bres voor wandelaars en fietsers

Pendelaars die de files vermijden. Gravelbikers die ongekende tracés verkennen. Wijkcomités die kiezen voor een leefbare stad of gemeente. Joggers, spelende kinderen en rustzoekers. Iedereen is gebaat bij veilige en aangename wandelpaadjes, fietsroutes of doorsteekjes.


Sinds 2002 werkt Trage Wegen aan een robuust en fijnmazig netwerk van trage wegen in het Vlaamse en Brusselse Gewest. Trage Wegen combineert verschillende activiteiten: dienstverlening en advisering, studie- en projectwerk, beleidsbeïnvloeding, campagnes, enz. Vandaag beschikt de organisatie over een stabiel en multidisciplinair team van ruim 10 deskundigen, verspreid over twee kantoren (Gent en Leuven).Jouw rol: een bloeiende vereniging sturen, inspireren en versterken

Samen met de inhoudelijk coördinator sta je in voor de coaching van het team en de dagelijks sturing van de organisatie. Als zakelijk coördinator behartig je in eerste instantie het strategisch en financiële beheer van de organisatie. Je kan bij de uitvoering van je taken rekenen op ervaren ondersteuning van een administratief medewerker. Je krijgt ook ruimte om vertrouwd te raken met de inhoudelijke werking en desgewenst project- en terreinwerk uit te voeren.


De volledige vacature vind je via deze link

Comentarios


RECENT
bottom of page