top of page

Trage wegen in de bloemetjes

Trage Wegen wordt 20 jaar en dat vieren we door 20 trage wegen in de bloemetjes te zetten. Jouw gemeente doet toch óók mee? Iedereen die een activiteit organiseert op de Dag van de Trage Weg (15-16.10.22) kan een bijzondere trage weg nomineren die eens extra in de bloemetjes mag gezet worden.


Elke trage weg kan meedoen: een populaire doorsteek voor de buurt, een idyllisch ruiterpad door het groen of een verborgen steegje langs achtertuinen. Maar evengoed een trage weg die momenteel niet in topconditie is door achterstallig onderhoud of verwaarlozing.Hoe werkt het? Tot 30 september kan je een trage weg nomineren. Dat doe je door het formulier hieronder in te vullen. Uit alle inzendingen selecteert onze jury 20 trage wegen die we voor onze verjaardag gaan vieren.

Al deze wegen winnen een pakket waarmee ze letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet kunnen worden. Die top 20 wordt in de week voor de Dag van de Trage Weg bekendgemaakt. Vanaf de Dag van de Trage Weg tot eind oktober kan iedereen mee stemmen op haar/zijn favoriete trage weg. Via de website of de QR-code op het bordje.


Meld dus als de wiedeweerga jouw activiteit voor de Dag van de Trage Weg aan en nomineer jouw bijzondere trage weg.

Comentarios


RECENT
bottom of page