top of page

Provinciale ontmoetingsdag: GEANNULEERD

Een beetje tegen beter weten in misschien, hoopten we dat we onze Provinciale Ontmoetingsdag toch zouden kunnen organiseren. In juni leek de situatie op te klaren, en begonnen we voorbereidingen te treffen... Tot de situatie eind juli terug ernstiger werg, en nieuwe, strengere maatregelen werden afgekondigd. In Zottegem, de gemeente die ons op 27 september zou ontvangen, gelden deze maatregelen sinds eind juli nog tot eind september.


Het komt er kort gezegd op neer dat de organisatie van onze ontmoetingsdag niet kan plaatsvinden op de voorziene locatie, en ook bijeenkomsten in deze vorm niet reglementair zijn.


Daarom hebben we na overleg besloten om de Provinciale Ontmoetingsdag Wegspotters af te gelasten. We zijn ervan overtuigd dat fysiek samenkomen een belangrijk aspect van deze dit evenement is, en een coronaproof alternatief voorzien langs bijvoorbeeld digitale weg, niet echt aangewezen is. We onderzoeken nog andere pistes, maar meer dan waarschijnlijk wachten we tot de hele coronastorm wat gaan liggen is om een nieuwe datum te prikken. We houden deze dag in ieder geval te goed, en houden je op de hoogte!


Comentarios


RECENT
bottom of page