top of page

Wetteren viert een tragewegenfeestje - wees erbij!

De reden? Wetteren organiseert ondertussen al 15 jaar trage wegen-wandelingen: van een pioniersgemeente gesproken! De toenmalige schepen zag al de waarde van trage wegen in, en dat herkenning en gebruik de eerste stap tot het behoud van dit netwerk zijn. Intussen zijn de tragewegenwandelingen een begrip, en hun grote succes maakt duidelijk dat de Wetteraars hun trage wegen koesteren.

Een van de gevestigde waarden is de nieuwjaarswandeling. Voor deze jubileum-editie mag je je aan een extra feestelijke editie verwachten.

Deze wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Dienst Vrije Tijd van de gemeente Wetteren, en begeleid door Pasar Wetteren Lede Rondom.

De wandeling gaat door op zondag 19 januari, en start om 14u vanaf ’t Kasteeltje La Koer (Warandelaan 14). Rond 16u30 zouden we hier terug zijn, waarna de gemeente nog trakteert op een drankje, dit in plaats van de jaarlijkse jenever die de voorbije jaren werd geschonken.

Naast deze nieuwjaarswandeling stak de tragewegen-werkgroep ook een tentoonstelling in elkaar, waar mooie herinneringen zoals foto’s en kaarten worden getoond. Deze tentoonstelling vind plaats in ’t Kasteeltje La Koer, waar dus ook de wandeling zal starten en eindigen.

Waar: ’t Kasteeltje La Koer, Warandelaan 14, 9230 Wetteren

Wanneer: Zondag 19 januari 2020, 14u tot 16u30

Leeftijd: 8+

Prijs: Gratis

Contact: simon.wandelen@proximus.be

RECENT
bottom of page