top of page

Provinciale Ontmoetingsdag Wegspotters: wees erbij, nu zondag!

Dat de provincie Oost-Vlaanderen trage wegen hoog in het vaandel draagt, kunnen we elk jaar vaststellen op de Provinciale Ontmoetingsdag Wegspotters. Deze gaat aanstaande zondag, 29 september, door in Buggenhout!

Alle wegspotters en hun lokale besturen zijn uiteraard van harte uitgenodigd. We verwelkomen ook gemeenten of inwoners die interesse hebben om in te stappen in het project, en hier meer over willen weten.

Wil je er graag bij zijn? Laat het voor donderdag 26 september weten, per mail naar jan.lescrauwaet@oost-vlaanderen.be of telefonisch op 09 267 78 29.

Wat staat op het programma? 9u30: ontvangst met koffiekoeken en koffie-thee-water 10u - 10u15: Terugmelding vragen vorige samenkomst 10u15 - 10u45: Ervaringsuitwisseling 10u45 - 11u15: André Verstraeten aan het woord - trage wegen in de Durmevallei 11u15 - 12u30: Wandeling langs de trage wegen van Buggenhout 12u30: Afsluiten met een streekbiertje of fruitsap en een attentie vanwege de Provincie.

Waar word je verwacht? Oud gemeentehuis Opdorp

Wanneer? Zondag 29 september, onthaal vanaf 9u30, start om 10 uur. Het einde is voorzien rond 12u30.

Graag tot dan!

RECENT
bottom of page